Nevenvestiging in Brielle!

Nevenvestiging in Brielle!

Bedrijfsadvocaat is een onderdeel van Avinci Advocaten en voorziet met de unieke bedrijfsabonnementen van een betaalbare bedrijfsadvocaat in een behoefte van een groot aantal klanten. Per 1 september breidt Avinci Advocaten uit naar Brielle en opent een nevenvestiging voor haar activiteiten in het bedrijfsleven in de Europoort en Rotterdamse haven. Avinci heeft gekozen voor een vestiging in het business center Geuzenstaete in Brielle vanwege de gunstige ligging en professionele aanpak. Met een grote parkeergarage voor haar klanten waardoor snelheid en discretie gegarandeerd is.

Avinci Advocaten is een full service kantoor met een heldere aanpak. Speciaal voor het bedrijfsleven heeft Avinci
 een nieuwe formule ontwikkeld die in het belang van de ondernemer denkt: de Bedrijfsadvocaat. Door onze jarenlange werkervaring denken we pro-actief en bieden we snel, accuraat en doelgericht juridisch advies tegen een betaalbaar, vast tarief.

Heldere aanpak

Het is namelijk een grote kans dat u als bedrijf regelmatig te maken heeft met juridische conflicten,geschillen over arbeidszaken, incasso’s, contracten,insolventie, huisvesting, ondernemingsrecht of intellectueel eigendom. Als u zelf voor ieder geschil een advocaat moet inhuren wordt dat een dure aangelegenheid. Ons nieuwe dienstenpakket biedt voordelen voor ondernemers met een laagdrempelige aanpak en voordelig tarief zodat u het hele jaar kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Meedenken en oplossen

De advocaten achter Avinci zijn allen ervaren advocaten die hun sporen in het bedrijfsleven verdiend hebben. Onder aanvoering van Arthur Hansen staat Avinci al jarenlang vele bedrijven succesvol bij. Wij winnen zaken voor u. Of we schikkend zaken tegen de meest gunstige condities. Dat is onze kracht. Wij lossen uw problemen op: snel, economisch en effectief.

Avinci is reeds tien jaar gevestigd in Rotterdam en opent per 1 september een nevenvestiging in Brielle vanwege haar bedrijfsactiviteiten op juridisch vlak in het hartje van de Europoort en Rotterdamse haven. Wij zijn door de weeks ‘s avonds tot 21.00 uur bereikbaar, geven prangende zaken voorrang, bieden transparante kosten, zijn duidelijk en doen wat we zeggen.

Avinci is niet alleen gespecialiseerd in bedrijfsrecht maar ook zeer actief in strafrecht, arbeidsrecht, vastgoed, insolventierecht, intellectueel eigendom, incasso en personen-en familierecht.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website www.avinci.nl of vraag onze brochure aan.

CONTACT:

Avinci Advocaten Rotterdam – Oudehoofdplein 4, 3011 TM Rotterdam – 010 4777 755

Avinci Advocaten Business Center Geuzenstaete – Krammer 8, 3232 HE Brielle – 0181 470 477

Avinci Advocaten – uw partner in juridische zaken.