Onze advocaten helpen de ondernemer en zijn onderneming!

Hét juridische steunpunt voor bedrijven

Ik heb hulp nodig!

Gratis advies! [contact-form-7 id="4967" title="Hulp nodig" html_class="use-floating-validation-tip"]

Direct contact? Bel ons op: 088-6002821

ma t/m vr 9:00 - 17:15, gebruikelijke belkosten

Arthur Hansen, bedrijfsadvocaat

Wij gebruiken onze expertise om u te helpen

Ondernemen is risico nemen. Maar u wilt geen onaanvaardbare en onoverzichtelijke risico’s nemen. Wij helpen ondernemers graag bij hun vraagstukken en juridische problemen. Het ondernemingsrecht is een complex rechtsgebied. Een ervaren advocaat is daarom van groot belang.

Wij helpen en adviseren u op het gebied van bedrijfsovernames en fusies, koop/verkoop van een onderneming, reorganisaties, faillissement, ontslagzaken, arbeidsconflicten, complexe incassozaken, overeenkomsten en contracten.

Tevens kunnen wij u bijstaan als u vragen of problemen heeft met dealerovereenkomsten, distributiecontracten, im- en export contracten, samenwerkingsovereenkomsten, bestuursconflicten, joint ventures of andere
voorkomende internationale handelscontracten.

Bedrijfsadvocaat.nl is er voor u als ondernemer! Schroom niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op om uw vragen te bespreken.

Meer informatie over Bedrijfsadvocaat.nl

Bedrijfsadvocaat.nl is er speciaal voor de ondernemer in Rotterdam en omstreken en is onderdeel van Avinci Advocaten. Ondernemingsrecht advocaat Arthur Hansen is een gespecialiseerd advocaat met meer dan 20 jaar ervaring. In Rotterdam is Arthur Hansen bekend geworden door de gewonnen zaken en de grote betrokkenheid bij zijn cliëntèle en zaken. Hij wil het beste voor zijn klanten en ontzorgt u van uw juridische problemen en biedt deskundige juridische oplossingen. Kortom een betrokken en resultaatgerichte advocaat die uitsluitend denkt in het belang van de ondernemer om rechtszaken te winnen! Uw zaak is bij hem in de juiste handen.

Contact

[contact-form-7 id="4967" title="Hulp nodig" html_class="use-floating-validation-tip"]
  • Bedrijfsadvocaat- Avinci Advocaten
  • Oudehoofdplein 4, 3011 TM Rotterdam
  • Direct contact? Bel ons op: 088-6002821

    ma t/m vr 9:00 - 17:15, gebruikelijke belkosten